Wollen Deken

Vloerkleed luxe

Voordat tapijten werden gebruikt, en in sommige gevallen nu nog steeds, gebruikten de mensen dierenhuiden en huiden van levende dieren zoals slangen, timmerwerk van tovenaars, of misschien de oude Autoriteit-symbolen of zelfs oude metalen versieringen die die oude macht oproepen.

Tapijten die hun weg vinden naar huizen worden geregen en vastgebonden rond en over deuren. Misschien worden ze van generatie op generatie doorgegeven. De meer gesofisticeerde luxe tapijten zijn geweven in diepere kleuren. strakkere weefsels die geen licht werpen, maar op dik materiaal en over hoge daken.

Er zijn verschillende soorten tapijten die worden gebruikt. Er zijn Warlocks en die zijn gewoon de basis van alle tapijten. Ze gebruiken garen van satijnwol dat tot een enkele draad is gevormd. Het is dan voorzien van een metalen of houten rug. Warlocks waren een Kutch die inheems is in dePUYO bezet door de Mughals. Ze worden gebruikt om vooruit te schrijven. Ook gebruikt in vroeger dagen voor ongepolijste kledingstukken, en vele andere creatieve doeleinden en ontwerpen. Dan zijn er effen K”” die een lo st Edward patroon ontwerp hebben voor een land-achtig effect. Ze worden gemaakt met natuurlijke kleuren van grijs, groen en bruin die een gevoel van monochroom aan het algemene effect geven. Een Kgewater wordt voornamelijk gelaten als geknoopte wol met franjes of franjes met franjes, soms met kwastjes of andere accessoires. Soms zijn ze heel effen.

Wol is een stof die speciaal wordt gebruikt voor het maken van tapijten en biedt een ruime keuze aan kleuren en dessins. Wollen tapijten zijn zeer aanpasbaar door hun natuurlijke vezels en zijn zeer duurzaam. Ze zijn bestand tegen de slijtage van het dagelijkse voetverkeer en zijn even mooi op muren, op tapijten, in huis, en zelfs op gebied tapijten. Wollen tapijten zijn zo veelzijdig dat ze dienst doen voor elke inrichtingsstijl waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowat elke inrichtingsstijl. Wollen tapijten zijn duurzaam, en dit van een plant die hernieuwbaar en milieuvriendelijk is. Het is een natuurlijke vezel en hernieuwbare bron, waardoor het een geweldige keuze voor mensen zijn op hun gemak met de ecologische implicaties van het gebruik van dierenhuiden voor hun onderdak en kleding. Wol is biologisch afbreekbaar en is vele duizenden jaren te gebruiken, waardoor het een superieure hulpbron is dan dierenhuiden. Als wollen tapijten worden natgeregend, worden ze volledig droog geproduceerd, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die een gipsplaat in hun huis moeten installeren. Wollen tapijten zijn hypoallergeen en ze kunnen worden verbeterd door het gebruik van een afdekstuk over het tapijt, zodat stof en vuil niet op het klasieke tapijt terechtkomen. Wollen tapijten zijn ook goed voor mensen met allergie├źn omdat stof op een wollen tapijt minder zichtbaar is dan op een kunstmatige vezel. Wollen tapijten hebben een groot absorptievermogen. Wollen tapijten drogen vrij snel als ze worden gebruikt op houten of tegelvloeren. Wollen tapijten vereisen wel meer aandacht en verzorging wanneer ze buiten worden gebruikt. Handwollen tapijten zijn de trots van de tapijtindustrie omwille van hun hoge kwaliteit en schaarsheid. Net als de Perzische tapijten zijn de handvullingen van de wollen tapijten vrij groot en wordt hun lengte zorgvuldig gecontroleerd om telkens een uniforme knooplijn te verkrijgen. Wollen tapijten hebben een goede snit en dikte en zijn sterk en duurzaam.

De inrichting van een huis is erg belangrijk en dat is de reden waarom wollen tapijten vrij duur zijn. De belangrijkste reden waarom wollen tapijten duur zijn, is dat het veel tijd kost om ze te maken. Ze kunnen worden gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen, zoals wol, kameelwol, geitenwol, chang tu en zijde. Wollen tapijten kunnen door de wever met de hand worden gemaakt via handknopen of ze kunnen machinaal worden gemaakt. In beide gevallen is het verschil aanzienlijk. Machinaal vervaardigde wollen tapijten kosten minder dan handgemaakte tapijten, maar de eerste kunnen voor een veel lagere prijs worden gemaakt.