Wat is handgemaakte vazen

Unieke Vazen

Het voelt goed om onze economie te helpen en Amerikaans gemaakte producten te kopen. Het vinden van handgemaakte producten wordt elke dag makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen is rondkijken.

Het unieke van handgemaakte vazen is dat ze niet uit dozen worden gehaald, maar dat ze speciaal worden ontworpen en gemaakt om uniek te zijn. Dat is wat ze zo speciaal maakt. Vandaag de dag draait het bij handgemaakte vazen en op de markt gebrachte vazen allemaal om massaproductie. De oude stijl van handgemaakte vazen, echter, zijn net zo interessant en opwindend.

Deze vazen zijn er in een verscheidenheid van vormen, maten, kleuren en materialen. De meeste zijn loodvrij en chloorvrij. Dat is belangrijk omdat blootstelling aan lood schadelijk is voor de gezondheid. De vazen worden gevuld met zand of water om de gewenste dikte te verkrijgen. De vullingen voegen ook een verscheidenheid aan kleurmogelijkheden toe.

Wij bieden deze vazen aan in zowel helder als geblazen glas. Veel mensen kiezen voor vazen van helder glas omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en geen vingerafdrukken vertonen. Ingeblazen, gekleurde vazen kunnen worden tentoongesteld op gebogen oppervlakken en kunnen er prachtig uitzien in speciale verlichting.

Lees meer:
Duurzame cadeaus
Fairtrade cadeaus