Veiligheidsschoenen

Elten Werkschoenen

Het gebruik van schuimrubberen demping in veiligheidsschoenen werd vele jaren geleden erkend door de gerespecteerde Inter-organisa- tionele Vereniging voor Sportveiligheid, Veiligheidsschoenen en -warenontwerp. En niet alleen in Europa – deze veiligheidsschoenen zijn nu ook verkrijgbaar in de Verenigde Staten en zelfs in India.

Veiligheidsschoenen hebben maatregelen op het gebied van veiligheid en comfort. Verschillende soorten zolen zijn geïsoleerd en in veel gevallen verwarmd, om het risico van smelten te verminderen. De schoenen zijn voorzien van dempende voetbedden, waardoor de kans op het oprapen van gevaarlijke ondergrond wordt verkleind wanneer op gladde vloeren wordt gelopen. Voor sportschoenen kan zo nodig extra demping worden toegevoegd.

Hoewel veiligheidsschoenen soms worden gebruikt voor industriële situaties, worden ze steeds meer gebruikt in de civiele straten en omgevingen. Zoals in de filmindustrie en zelfs in de sportwereld. De lijst van mogelijke ongevallen is door het gebruik van veiligheidsschoenen verminderd.

Veel klanten willen echter zowel comfort als veiligheid, en dat is wat Elatron 14000 feet veiligheidsschoenen bieden.

Een beetje informatie over veiligheidsschoenen van Elten

Alle veiligheidsschoenen van Elatech voldoen aan de ASTM-normen en aan de staats- en federale voorschriften. De ASTM-normen voor deze schoenen werden voor het laatst gewijzigd in 1990 en uitgebreid met specifieke eisen op bepaalde punten. De laatste uitbreiding vond plaats in 2003 met de toevoeging van harnassen. Nu maken alle fabrikanten van deze specifieke machines een versie beschikbaar met een geïntegreerd harnas.

De Elatech 14000 föhn heeft een speciale ruimte voor de meest onhandig passende standaard kussenbeschermer. Het gebruik van deze kussensloop is erg handig, omdat hij strak past en toch de luchtstroom niet onderbreekt. Dit kan vooral handig zijn op het strand, aan het zwembad of in een kuuroord.

Als uw werker van theankies-stijl is, kan de elastische tailleband worden veranderd in een verstelbaar harnas. Op die manier hebt u volledige controle over de bewegingen van de werknemer. Dit is een extra maatregel van veiligheid en van comfort. Het harde plastic materiaal is duurzaam en beschermt uw arbeider tegen de vele voorwerpen die hem of haar kunnen verwonden.

Hoe vind je je veiligheidsschoenen?

Er zijn veel verschillende stijlen, vormen en maten veiligheidsschoenen op de markt. Het is daarom belangrijk dat u precies weet wat u zoekt voordat u tot aankoop overgaat.

Denk bijvoorbeeld aan de grootte en de vorm van de voeten. Als u kort tot gemiddeld gebouwd bent, overweeg dan een basic paar, zonder versieringen. Misschien hebt u geen op maat gemaakt paar nodig, maar iets dergelijks zou een logische keuze zijn.

Aan de andere kant, als je van gemiddelde lengte en grootte, overweeg dan een met hoge hakken en glitter of borduurwerk of kettingen. Als je van bovengemiddelde lengte en grootte, overweeg dan een paar met ovale teen Orobi Taken. Bij het kiezen tussen basic schoenen en geklede schoenen, bedenk dan dat die met felgekleurde ruches en mooie kanten ogen de aandacht zouden trekken van langere vrouwen, terwijl een basic paar met zwarte of grijze gevoerde teenslippers zou passen bij vrouwen die net gemiddeld lang zijn.

Wij bieden ook:
Hydrowear