Vegan Makeup Principles

Vegan cosmetica

De principes van Vegan Cosmetica blijven dezelfde. Dezelfde bereidings- en gebruiksmethoden worden toegepast als bij conventionele make-up, d.w.z. minerale make-up, concealer, basis en kleur. Dezelfde producten worden gebruikt, met toevoeging van anti-oxidant vitamine E.

De geperfectioneerde cosmetica bevatten ook geen dierlijke bijprodukten. De afwezigheid van dierlijke producten betekent dat er geen bijproducten of vulstoffen nodig zijn om een gladde, zijdezachte en Lichtgevende Water Beating Lotion te creëren, in tegenstelling tot conventionele make-up die dierlijke bijproducten kan bevatten, die schadelijk kunnen zijn voor uw huid.

Omdat Vegan foundation, minerale foundation en andere minerale make-upproducten worden geproduceerd zonder gebruik te maken van dieren, kunt u er zeker van zijn dat u helpt onnodig dierenleed te verminderen. Aangezien er momenteel geen levende dieren worden beschadigd omwille van de mode, wordt er ook geen onnodig dierenleed veroorzaakt omwille van de mode. Ook is er minder kwikvervuiling, die ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken bij toekomstige generaties.

Veganistische make-up is ideaal voor wie een "organische" look wil zonder de negatieve neveneffecten. De voordelen van het gebruik van veganistische make-up zijn talrijk:

1. De stijgende trend van milieubewustzijn is ongeëvenaard. Vandaag de dag beseffen meer mensen dan ooit tevoren de noodzaak om het milieu te beschermen en worden ze zich meer bewust van de schade die het milieu aanricht. Veel bedrijven zijn bijvoorbeeld Pepe Bags; zijttp://www.stickyfeet.comthat produceren momenteel tassen, die worden gebruikt om boodschappen en andere artikelen in te vervoeren, met de milieuvriendelijke tassen die zij gebruiken. Daarnaast zijn er bedrijven zoals eco-friendly bags, zoalsoveredkitchen, die milieuvriendelijke tassen maken. Er zijn momenteel meer dan 30 bedrijven wereldwijd maken eco-vriendelijke tassen, met meer komen de hele tijd. Deze bedrijven hebben een breed scala van keuzes, met inbegrip van de kleuren, stijlen, en vormen die ze kunnen produceren. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, kan iedereen een tas vinden die hij echt mooi vindt, en die uniek is ten opzichte van zijn soortgenoten.

2. Nu kan iedereen de veganistische make up krijgen die hij wil, omdat het nu gemakkelijk verkrijgbaar is. De meeste "groene" bedrijven maken veganistische make up die iedereen aanspreekt. De hoofdingrediënten zijn meestal plantaardig, en op sommige dagen lijken ze ook een beetje " trendy " te zijn met de kleuren op een nogal exploitante manier. Sommige van deze bedrijven bieden zelfs veganistische make up kits aan, met als belangrijkste vereiste dat ze in de microgolfoven kunnen. Dit elimineert de optie om te kopen wat thuis moet worden "gebakken" en gemaakt. Het betekent ook dat ze in massa kunnen worden geproduceerd.

3. De veganistische make up bedrijven maken ook grotere claims dan ze in feite kunnen waarmaken, wat de nummer één reden is dat mensen in steeds grotere getale op zoek gaan naar veganistische make up. Dit komt omdat zij niet in staat zijn hun beweringen te staven, wat praktisch de definitie van oplichterij is! Het is moeilijk om één enkel voorbeeld te vinden van een veganistisch bedrijf dat zijn beweringen kan waarmaken, de meesten lijken de wereld op te scheppen. Zodra dit is vastgesteld, zal elke veganistische make up die als ethisch en veganistisch wordt beschouwd, iets meer moeten bieden dan puur niet-veganisme.

Veganisme zou moeten staan voor een einde aan alle vormen van uitbuiting van dieren, niet alleen van dieren die beschermd worden, maar van de miljarden en miljarden dieren die onnodig te zeggen zijn, nooit enige mate van veiligheid, vrijheid of bevrediging zullen genieten.

Er schijnt tegenwoordig veel druk op vrouwen te worden uitgeoefend, en een van de vele vormen van dierenmishandeling die op hen worden toegepast is de fabrieksmatige productie van vrouwelijke zuigelingen. Kalfjes worden nog levend in de schoot van hun moeder gewiegd en ondergaan een proces waardoor zij uiteindelijk veranderen in vachtjes die tot leer worden verwerkt, dat voor duizenden dollars wordt verkocht aan fabrikanten van lederjassen om er duizenden paar schoenen van te maken.

Bovendien, als die standaardfabriek die die leren jassen produceert, of die kledingfabriek die die t-shirts produceert, failliet gaat, zullen we zeker geconfronteerd worden met het vinden van een of andere regeling om ervoor te zorgen dat tienduizenden dieren die voor onze rekening zijn, blijven voortbestaan.

De Vegan Society verklaarde onlangs dat meer dan 33 miljoen huishoudens reeds binnen een straal van 10 mijl van een vegan-vriendelijke kruidenierswinkel wonen. Dus wat moet de gemiddelde burger doen? Ten eerste rekening houden met wreedheid jegens dieren en zich bewust worden van waar hun vlees vandaan komt.Oakley heeft klanten terugbetaald die hun Veacetamultiplock hadden gekocht en teleurgesteld waren over het feit dat deze niet gemaakt was van wreedheidvrije dierlijke materialen. Dus nu zal het probleem niet zijn dat het product slecht is, het zal zijn dat het Departement van Landbouw en Voedselveiligheid het op de markt toelaat.

U kunt invloed uitoefenen op het al dan niet kopen van dat soort vlees door te weigeren vlees te kopen dat van dierlijke producten is gemaakt.