Persoonlijke Trainers

Personal training Amsterdam

Dus, wat doen personal trainers? Ze worden bijgestaan door een team van voedingsdeskundigen, trainers, fitnessontwerpers, aerobic-specialisten en andere professionals die helpen met het verschaffen van inzicht in hoe je je moet aanpassen in verschillende oefeningen om je vaardigheid acrobatiek te optimaliseren.

Zij zijn ook belast met het vaststellen van uw geïndividualiseerde trainingsprogramma, waarbij soms dezelfde technieken verschillende malen worden gevolgd om te analyseren welke daarvan voor u het gunstigst kunnen zijn.

Persoonlijke aandacht krijgen, vooral op het gebied van uw trainingsprogramma, is belangrijk voor een personal trainer om de nodige informatie te krijgen die nodig is om u het oordeel te geven over wat u nu moet doen om uw prestaties te verbeteren. Het lijkt misschien een nogal vervelend werk voor een personal trainer, maar persoonlijke aandacht wordt altijd gewaardeerd door de trainees. Een personal trainer die zijn of haar strategieën en doelstellingen duidelijk kan overbrengen door u daadwerkelijk één op één te trainen, is bijzonder waardevol.

Naast uw trainingsprogramma lijkt de eerste verantwoordelijkheid van een personal trainer te liggen bij God. Een personal trainer adviseert u niet alleen om gewichten te heffen, maar moet ook de rotzooi uit uw training halen en u helpen om de beste te worden die u kunt zijn. Er gaat niets boven persoonlijke aandacht als het gaat om het verbeteren van je speelvaardigheden. Deze vorm van therapie kan ook erg duur uitvallen, maar een effectieve personal trainer zou wel eens voordeliger kunnen zijn dan u gratis PT-lessen te geven.

Het idee om een personal trainer te worden kan aantrekkelijk zijn in de zin dat het u uit uw comfortzone haalt, waardoor u meer durft. U krijgt niet alleen te maken met nieuwe uitdagingen in uw trainingsschema en dieet, uw trainer zal er ook zijn om u te vertellen wat de juiste manier is om dingen te doen. In de trainingsarena moet u niet alleen op uw trainer kunnen vertrouwen, maar ook op zijn of haar tegenhangers. De andere personal trainers op hetzelfde terrein zijn toch zeker uw vriendelijke tuinvariëteit. De personal trainers die voor hetzelfde bedrijf werken, nemen u misschien niet als tweede persoon, zoals magische optimale workouts uitproberen of modes en rages opdringen, maar uw personal trainer zal er zijn om u te helpen uw fitness te maximaliseren en u uit de gevarenzone te houden.

Het belangrijkste voordeel van een personal trainer is dat u omringd zult zijn door een groep beoefenaars van topniveau. Als beginner is dit wat u wilt. Een personal trainer heeft een hoofd vol nuttige informatie om u te geven. Niet alleen dat, maar hij of zij zal altijd beschikbaar zijn en zal zelfs bereid zijn om naar u te luisteren.

De trainer is uw vriend. Personal trainers begrijpen en behandelen het verschil tussen een echt individu dat graag traint en terug naar de natuur gaat versus een lichaam dat op hol is geslagen en professionele tussenkomst nodig heeft. Ze begrijpen ook de verschillende stadia die het lichaam doorloopt als het zich aanpast aan verschillende trainingsregimes en oefeningen.

Personal trainers hebben de moeilijke taak om hun klanten het beste advies te geven. Zij moeten beschikbaar zijn om naar uw behoeften te luisteren en u te begeleiden om het beste trainingsplan voor uw doelstellingen te vinden.

Lees meer

Bootcamp