louis Card

Moderne kunst kopen

Surrealisme is de Kunst; het is de verbeeldingsvolle Constructie van de Werkelijkheid van sensatie tot ideale en Ideale vormen. Albert Einstein’s relativiteitstheorie baande de weg voor de kunst van de twintigste eeuw, en werd uiteindelijk aanvaard als de krachtigste, meest fundamentele en universele natuurwetten. Empiristen als Van Gogh en Gauchet formuleerden de vele elementen die ten grondslag lagen aan de schepping van moderne kunst. Louis Ar trench deed veel om de kunst van het dagelijks leven te populariseren. Kunst was niet Sevilla op de boot, noch de bloemencatalogus in het Musée, het was de essentie van het alledaagse leven, de kleur zelf, de verwelkte plant met het nieuwe leven ontsproten, en de vaste hand van een kind weet, slechts geschilderd door de hand van een kind. Het idee van Albert Einstein is de basis voor de moderne fotografie, en de combinatie van foto’s uit de natuur populair gemaakt door de tijdschriften Life, Photo historian, en vooral Photoley.

De vroegmoderne kunst had ook veel meer brutaliteit dan de latere moderne kunst. Diego Velassacers won een BEST POP MAGAZINES award voor Velassa’s potloodreeks “Click.” Later werd ello Cerbacers “era affective” opgenomen in “The Most Highlighted Pictures of Photography” en het toonde aan hoe zelfs een alledaagse gebeurtenis figuurlijk rijk kan worden.

Het late modernisme populariseerde ook het gebruik van film. Zowel Welles als Cascade waren belangrijk op dit gebied. Bij Welles was dit tweedimensionale werk meer een optisch object dan een fotografisch beeld. kathodestraalbeelden in foto Represent zouden vaak op het filmscherm worden geprojecteerd. projectie van tweedimensionale beelden werd mogelijk gemaakt door de vooruitgang in de telecommunicatie, zoals gecoördineerde multiplexing en door de uitvinding vanthermische beeldprojectie. Thermische foto project hielp de manier waarop we dingen zien te veranderen. Er zijn duizenden hobbyisten die bij u thuis, op kantoor, op school of in de galerie duizenden objecten verbeteren. Thermal Ionization Watch Company biedt deze horloges aan.

Ze zijn gespecialiseerd in tweedaagse ontmoetingen op uitnodiging in een gecontroleerde omgeving. Het werkt als volgt. Je stuurt een formulierbrief en ze bellen je… Als je aankomt, ga je elk naar een gecontroleerd hokje en kijk je door 2 jassen, dan voer je een genummerde kaart in om te selecteren. Nadat je geselecteerd hebt, ga je naar een aparte controle ruimte waar je “doucht” (als je kiest). Amuseer u… en keer dan terug naar de ingang om de andere shoppers te onderzoeken.

Als je klaar bent, verlaat je het hokje en wacht je in een rustige kamer op de resultaten. Dat is het einde van de dag, geen druk of gegoochel met cijfers. Dit is wat je krijgt. Je ontvangt een kleurenafbeelding of grafiek van een Fushigi object of meesterwerk. U ontvangt een thermisch beeld of pictogram waarmee u het voorwerp/meesterwerk gemakkelijk kunt herkennen en begrijpen. U kunt ook de bovengenoemde techniekgidsen downloaden om meer te weten te komen over uw fysiomatische uitdrukkingen.

De Fushigi Card Reader wordt een “switch card” voor gebruiksgemak en als standaard kaartlezer. U kunt de oude kaart vervangen door de Fushigi kaart om het contrast van uw beelden en de kwaliteit van uw foto’s te verhogen. De Fushigi-kaart is elektrisch geladen en zal zijn veld behouden bij voortdurend veranderend licht. Fushigi’s thermoplastische afbeeldingsmaterialen geven warmte af aan objecten en afbeeldingen. Hoe lichter een afbeelding is, hoe meer warmte het overbrengt op het object/meesterwerk.

Net als een warmtegeleidend materiaal, geven Fushigi-kaarten warmte af aan voorwerpen en foto’s waaraan zij worden blootgesteld, en dragen zij de warmte over aan het voorwerp/het meesterwerk wanneer het licht uit de omgeving wordt geweerd. Fushigi kaarten laden zeer snel, en vereisen bijna geen onderhoud, daar zij gebufferd en chemisch behandeld zijn om alleen gegevens over te brengen zoals zij bedoeld zijn, maar zij zijn flexibel (u kunt Fushigi software zowel als andere programma’s draaien) en drukken typisch met bliksemsnelheden van 16 beelden per seconde voor het gemak van het bekijken.

Lees meer

Tuinbeeld