Hoe u het meeste uit uw grote dag kunt halen

 

Pools aardewerk

Polen en de mensen die aardewerk maakten, werden letterlijk "geschilderd" door de geniale Christianicted graaf van Walachije, beter bekend als de maker van Pools aardewerk. Aan het einde van de 18e eeuw werd deze kleurrijke hobby van moeder op dochter doorgegeven; naarmate de vaardigheden groeiden, gaven ze ze door aan hun leerlingen, die ze op hun beurt doorgaven aan toekomstige generaties. In veel gezinnen is er een orale traditie om kookpotten, kopjes en mokken door te geven aan toekomstige generaties, die ze op hun beurt weer doorgeven aan toekomstige kinderen.

Laat uw kinderen deze zomer lekker pottenbakken. Geef ze een tool om hun talenten te ontdekken. Er is een groot verschil tussen professionele pottenbakkers en amateurs als het gaat om het eindproduct. Ambachtslieden hebben de neiging zich te concentreren op de artistieke aspecten van de keramische stukken. Deze stukken zijn meestal fors en duurzaam, terwijl een kunstwerk altijd meer een attractie is dan een weerspiegeling van het ambacht. Of je nu een professional of een amateur bent, poets je vaardigheden zo vaak als je kunt. Iedereen geniet van een schitterende vonk, zelfs van tijd tot tijd.

Pools aardewerk is de meest populaire van alle keramische kunsten ter wereld. De hele wereld is bekend met de spannende resultaten van handbeschilderd porselein. In feite zijn de vaardigheden van het voorbereiden, schilderen en schoonmaken van keramiek de reden waarom porselein en aardewerk door de eeuwen heen zo hoog in het vaandel stonden.

Er zijn veel verschillende landen met de meest populaire pottenbakkers, waaronder Polen, die de hele wereld verrassen. De Zee van Make-up, zoals het bekend staat, is de geboorteplaats vaniatures, of fijne porseleinen werken. Deze stijl heeft de eeuwen doorstaan ​​en wordt nog steeds genoten. Het is ook de favoriete stijl van Royalty andokia.

Voor degenen die van de meer ongebruikelijke stijlen houden, of de traditie willen doorbreken, moet u de werken van Klies overwegen, dit zijn kleinere, met de hand geschilderde versies van de grotere, kenmerkende stijlstukken. Klies zijn in alle soorten en maten beschilderd, vaak met behulp van afgedankte stukken keramiek die de kunstenaar heeft teruggestuurd naar de keramiekoven voor hun verbetering. Deze keramiek bestaat vaak uit gebroken mallen en het is de vaardigheid die deze stukken zo uniek maakt.

S Augustus in Tentorium, een vat voor het bewaren van aardewerk, was een stijl die geglazuurd was met een onderscheidend, bloemachtig patroon. Dit is een stijl van keramiek die is gebeiteld en gladgemaakt, en heeft een ruwere, verouderde uitstraling. Augustus gebruikte een flowerlikeNT. Er zijn veel andere keramiekstijlen die uniek gevormde items maken, waaronder Petina, een geometrische stijl die een opvallend stuk maakt.

Er zijn veel verschillende stijlen porselein, porseleinen bruiloftssets en prachtige beeldjes. Uw trouwring zal een blikvanger zijn voor iedereen die uw grote dag bijwoont. Keramiek is een uniek materiaal omdat het is gemaakt van andere materialen. Porselein uit Italië is duur en gemaakt van andere materialen dan je misschien denkt. Het gieten is zeer geavanceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van afvalmateriaal van oude keramische potten. Italiaans keramiek is duur omdat het zo'n hoogwaardig materiaal is en het is erg zwaar. Keramisch ovengerei is perfect voor uw grote dag, met de nadruk op uw items die geserveerd of gekookt moeten worden.

Ik beloof je dat je grote dag het gesprek van de dag zal zijn. Iedereen zal willen zien wat je hebt gekookt, en ze zullen het proces demonstreren door het te bakken en een geweldige show op te voeren. Je vrienden zullen die van jou ook willen zien. Iedereen is onder de indruk. Onthoud, maak het speciaal.beam Ups.com