Hoe te bestellen R

Brandvertragende stoffen

R Armed Services Materials levert al lange tijd lus materiaal aan de internationale markt. Rond de eeuwwisseling had de wereld een grote revolutie doorgemaakt in de textielindustrie. De invoering van brandvertragende stoffen in de textielindustrie had ervoor gezorgd dat industrieën geleidelijk oxidatie en kleurstoffen op basis van canola-olie konden vervangen.

Inspectie van de materialen

Wanneer u de brandvertragende stoffen ontvangt, moet u ervoor zorgen dat de werken geen openingen of insnijdingen bevatten. De openingen tussen de panelen kunnen groter zijn. Dit is te wijten aan het feit dat de panelen een veel groter aantal draden hebben. De belangrijkste stof die wordt gebruikt is meestal polyester. Polyester is duurzamer dan polyethyleen, dat de schokken kan absorberen.

Brandvertragend paneel van Polyester

Er is een technische reden waarom polyesterweefsel beter wordt geacht dan polyethyleenweefsel. Het polyester is een kunststof, en de kunststof film heeft veel luchtzak. Daarom is het duurzamer. De brandvertragende panelen daarentegen hebben dit voordeel niet.

ainerd

De basishardheid van het materiaal is echter nog steeds dezelfde. De brandvertragende panelen van polyester kunnen goed schokken absorberen. In feite ontbreekt ditzelfde absorptievermogen bij de brandvertragende panelen van polyethyleen. De reden hiervoor is dat er veel ruimte tussen de panelen is. U kunt niet zomaar een frame tussen de panelen naaien zoals u met de polyethyleen platen kunt doen.

Er zijn nog heel wat andere brandvertragende stoffen. Hoewel ze er misschien zwakker uitzien dan polyester, zijn ze echt sterk in het opvangen van schokken.

De beste brandvertragende stoffen zijn op drie manieren brandvertragend. De beste methode is brandvertragend door toepassing aan de buitenkant. Dit is de beste manier om het te zeggen. De materialen moeten via de poriën worden aangebracht.

Dit is wanneer het brandvertragende materiaal op het frame wordt geladen en op het beoordelingsgebied wordt aangebracht. De panelen moeten volledig worden afgedicht en u kunt deze methode niet gebruiken om de stofvervanging willekeurig te verdelen.

Alle brandvertragende materialen, vooral bladglas, moeten bij kamertemperatuur worden aangebracht. Dit is ominyl retardantWhisperproofc materiaal te minimaliseren

Lees meer:
Theaterdoek
Stoffen groothandel